Капитанът на националния отбор на Аржентина Лионел Меси вероятно няма да

...
Капитанът на националния отбор на Аржентина Лионел Меси вероятно няма да
Коментари Харесай

Меси пропуска срещата с Перу?

Капитанът на националния тим на Аржентина Лионел Меси евентуално няма да вземе присъединяване в последния мач от груповата фаза на Копа Америка против Перу, с цел да даде отмора на контузеното си бедро, съобщи " Ройтерс ".  " Гаучосите "  вече си осигуриха класиране за четвъртфиналите на конкуренцията, откакто завоюваха първите си два мача от група " А ".

Меси, който навърши 37 години тази седмица, страдаше от мускулен проблем и имаше потребност от здравна помощ за бедрото си по време на снощната победа с 1:0 над Чили на шампионата, чийто хазаин е Съединени американски щати. Но той остана на терена до последния съдийски сигнал, като беше в основата на аржентинските офанзиви, а негов удар от отдалеченост закачи гредата.

" Чувствах дискомфорт, само че съумях да остана до края. Надявам се да не е нищо съществено... Поради това не бях в положение да се движа обикновено ", сподели той, признавайки, че може би ще бъде по-разумно да пропусне мача в Перу в събота.

" Нека забележим по какъв начин ще протекат идващите няколко дни, по какъв начин ще се възстановя. Направихме нужното, с цел да се класираме и да бъдем спокойни. Има още доста мачове и доста пътувания ", добави той, признавайки, че е страдал също от болки в гърло и температура преди мача в Чили.

 Аржентина е водач в група " А " с актив от 6 точки, пред Канада с 3, Перу и Чили с по 1.

Messi enciende alarmas en argentina con dolencias

El delantero presentó molestias en el último partido de la albiceleste en Copa América
— Líder en Deportes (@LiderEsDeporte)  Скалони с значимо решние за Лионел Меси
Скалони с значимо решние за Лионел Меси

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР